Pagina's

maandag 25 augustus 2014

Rimmel London: Velvet Matte Nagellak

Hey hey,

Je hebt ze vast de afgelopen week zien langskomen op verschillende blogs. Ik heb het over de Velvet Matte nagellakjes van Rimmel. Ik vind het een hele mooie collectie van Rimmel en heb met de 1+1 aanbieding bij de Trekpleister twee lakjes weten te bemachtigen. Benieuwd naar de kleuren? Klik dan snel verder.




Ik kocht de twee kleuren 014 Sumptuous red en 017 Matte-itude. Graag had ik ook de grijze kleur, 013 Velvet touch, gekocht maar die lag helaas niet meer in het schap. Ik ben heel blij met de kleuren die ik wel heb kunnen krijgen. Hieronder zie je de swatches. Ik heb bij elk lakje 2 laagjes op. 

014  Sumptuous red

Een mooie bordeaux rode kleur die voor de herfst en de winter geweldig is. Ook voor nu is de kleur heel erg geschikt. 

017 Matt-itude

Ik wilde al een tijdje een matte zwarte lak hebben. Eindelijk heb ik die kunnen bemachtigen. Een matte zwarte nagellak vind ik best chique staan. De lak is dan ook perfect voor de komende seizoenen.

Beide lakjes lakken heel erg fijn en niet streperig. Waar ik helemaal tevreden mee ben is dat de lakjes ook heel snel droog zijn. Lakken, 2 laagjes, en gaan dus. Hoe geweldig is dat? Graag wil ik dus nog de grijze kleur toevoegen aan mijn collectie. Heb jij de lakjes al in je bezit?

De lakjes zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar voor €6,99.

Love,
     Xan

3 opmerkingen:

  1. Ik vind matte finishes altijd heel leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik ook. Vind ze ook best classy staan.
    Love,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gek dat het eerste lakje scrumptious red heet, ik vind het er echt pimpelpaars eruit zien! Het staat je wel goed ;)

    X

    BeantwoordenVerwijderen